BPRVisie Projecten BPRVisie Verhuur
Selectie op categorie: Alle branchesALLE ARTIKELEN
Museum Voorlinden "alleen het allerbeste"

Museum Voorlinden "alleen het allerbeste"

Op een schitterend landgoed in Wassenaar is Museum Voorlinden gerealiseerd. De hoge eisen die gesteld zijn aan de bouw komen ook terug in de door ons gerealiseerde audiovisuele installaties.
Lees meer >
Tias School for Business and Society klaar voor de toekomst !!

Tias School for Business and Society klaar voor de toekomst !!

Voor TIAS School for Business and Society heeft BPRvisie, in een uitdagend korte periode met een zeer strakke planning, de nieuwe onderwijslocatie in het centrum van Utrecht mogen voorzien van high-end en innovatieve audiovisuele presentatie en collaboratie systemen.Maar liefst vijf collegezalen met een multifunctioneel karakter en negen stand-alone break-out en presentatie- en vergaderzalen zijn binnen een tijdsbestek van vier weken van hoogwaardige en technisch geavanceerde audiovisuele instal...
Lees meer >
Wageningen Universiteit, Waayerzalen

Wageningen Universiteit, Waayerzalen

In het Orion gebouw op de WUR Campus in Wageningen is de grootste collegezaal van de Campus gevestigd, met 750 zitplaatsen. Het unieke aan deze zaal is dat hij door zijn flexibele wanden is in te delen in één tot zes losse collegezalen. Door al deze variaties is de collegezaal uitgerust met de nieuwste digitale AV-technieken.
Lees meer >
Nationaal Park de Hoge Veluwe

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Als aanvulling op de reeds in gebruik zijnde communicatiemiddelen zijn in de drie Entreegebouwen en in het Bezoekerscentrum displays opgehangen. In verband met de lichtomstandigheden zijn dit displays met een hoge lichtopbrengst, zodat de informatie goed leesbaar blijft.
Lees meer >
Stedelijk Gymnasium

Stedelijk Gymnasium

In opdracht van het Stedelijk Gymnasium in Breda is voor de aula in de nieuwbouw een multifunctionele audiovisuele installatie ontworpen en geïnstalleerd. Door het esthetische ontwerp van de aula was er een uitdaging om de apparatuur zoveel mogelijk weg te werken zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.
Lees meer >
DE WERELT

DE WERELT

De Europazaal van Congrescentrum de Werelt is ingrijpend verbouwd. Naast een facelift voor het interieur zijn ook de audiovisuele faciliteiten onder handen genomen. Met onder andere een lichtsterke projector in een liftsysteem en een draadloos AMX touch screen zijn ook deze weer up-to-date.
Lees meer >
Hogeschool van Hall Larenstein

Hogeschool van Hall Larenstein

Na een ingrijpende renovatie is de kapel van de Hogeschool van Hall Larenstein klaar voor de toekomst. Na verwoest te zijn in de Tweede Wereldoorlog, heeft de kapel na herbouw verschillende functies gehad. Nu is het een ruimte geworden die goed geoutilleerd is voor zowel onderwijs als diplomauitreikingen, ontvangsten en presentaties.
Lees meer >
NIOO

NIOO

Het NIOO (Nederlands Instituut voor Ecologie) heeft onlangs een nieuw pand in Wageningen betrokken. Als grensverleggende duurzame kennisgenerator heeft het NIOO ook voor de Colloquiumruimte gekozen voor een praktische en efficiënte inrichting.
Lees meer >
Koppert Biological Systems

Koppert Biological Systems

Koppert Biological Systems heeft een smaakvol ingericht hoofdkantoor waarin wij diverse ruimten van audiovisuele systemen hebben voorzien. Een in het oog springend detail is de projector in het Auditorium. Deze is met een lift in het houten lamellenplafond geïntegreerd.
Lees meer >
Provincie Gelderland

Provincie Gelderland

De Wijsmanzaal in het Provinciehuis te Gelderland wordt gebruikt voor diverse doeleinden. Het representatieve karakter van deze ruimte staat op een hoog niveau. Dit komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van het meubilair, maar ook in de manier waarop de audiovisuele installatie is ontworpen.
Lees meer >
Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]2 Laatste
Filter op categorie
Filter op label
Inschrijven nieuwsbrief kennisbank
Naam