BPRVisie Projecten BPRVisie Verhuur
Selectie op categorie: OnderwijsALLE ARTIKELEN
Tias School for Business and Society klaar voor de toekomst !!

Tias School for Business and Society klaar voor de toekomst !!

Voor TIAS School for Business and Society heeft BPRvisie, in een uitdagend korte periode met een zeer strakke planning, de nieuwe onderwijslocatie in het centrum van Utrecht mogen voorzien van high-end en innovatieve audiovisuele presentatie en collaboratie systemen.Maar liefst vijf collegezalen met een multifunctioneel karakter en negen stand-alone break-out en presentatie- en vergaderzalen zijn binnen een tijdsbestek van vier weken van hoogwaardige en technisch geavanceerde audiovisuele instal...
Lees meer >
Wageningen Universiteit, Waayerzalen

Wageningen Universiteit, Waayerzalen

In het Orion gebouw op de WUR Campus in Wageningen is de grootste collegezaal van de Campus gevestigd, met 750 zitplaatsen. Het unieke aan deze zaal is dat hij door zijn flexibele wanden is in te delen in één tot zes losse collegezalen. Door al deze variaties is de collegezaal uitgerust met de nieuwste digitale AV-technieken.
Lees meer >
Stedelijk Gymnasium

Stedelijk Gymnasium

In opdracht van het Stedelijk Gymnasium in Breda is voor de aula in de nieuwbouw een multifunctionele audiovisuele installatie ontworpen en geïnstalleerd. Door het esthetische ontwerp van de aula was er een uitdaging om de apparatuur zoveel mogelijk weg te werken zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.
Lees meer >
Hogeschool van Hall Larenstein

Hogeschool van Hall Larenstein

Na een ingrijpende renovatie is de kapel van de Hogeschool van Hall Larenstein klaar voor de toekomst. Na verwoest te zijn in de Tweede Wereldoorlog, heeft de kapel na herbouw verschillende functies gehad. Nu is het een ruimte geworden die goed geoutilleerd is voor zowel onderwijs als diplomauitreikingen, ontvangsten en presentaties.
Lees meer >
NIOO

NIOO

Het NIOO (Nederlands Instituut voor Ecologie) heeft onlangs een nieuw pand in Wageningen betrokken. Als grensverleggende duurzame kennisgenerator heeft het NIOO ook voor de Colloquiumruimte gekozen voor een praktische en efficiënte inrichting.
Lees meer >
Wageningen Universiteit, Ontmoetingscentrum

Wageningen Universiteit, Ontmoetingscentrum

In gebouw 115 op de WUR Campus in Wageningen is Impulse gevestigd: een ontmoetingsplek voor wetenschappers, beleidsmakers, ondernemers, studenten en burgers. Een perfecte plek om te brainstormen en ideeën te visualiseren. Hiervoor zijn diverse ruimten beschikbaar die uitgerust zijn met audiovisuele apparatuur: van touch table tot een ruimte met een gecombineerde display- en projectieoplossing.
Lees meer >
Filter op categorie
Filter op label
Inschrijven nieuwsbrief kennisbank
Naam