Livestreaming

Wilt u iedereen die niet op uw evenement aanwezig is, toch laten meegenieten? Kies dan voor livestreaming. Een video livestream vergroot het bereik van uw evenement en kan over de hele wereld uitgezonden worden.

Mogelijkheden livestreaming

De livestream kan worden weergegeven op uw eigen website, Facebookpagina of YouTube-kanaal. Het is ook geschikt voor uw smartphone en tablet. Na afloop van het evenement is er direct een integrale opname beschikbaar op de webpagina. Deze kan vervolgens worden gemonteerd tot een videoclip of aftermovie.

Live uitzenden

Via beeldschermen of een videoprojector kunt u de opname rechtstreeks uitzenden op de locatie zelf, dit ondersteunt de presentatie van het evenement. Bij een congres, seminar of workshop, of soortgelijk evenement, is een video livestream een middel om de discussie te verbreden.

Er worden standaard één tot drie camera’s gebruikt voor de dynamiek en om de kijker betrokken te houden bij de uitzending. Bovendien wordt het beeld afgewisseld met de Powerpoint-presentatie of andere graphics. Een goed voorbereide uitzending laat zien dat het totale evenement nog veel meer omvat dan online te volgen is. Dit geeft dus een stimulans om een volgende editie zelf te bezoeken.

Nieuwsbrief?
Naam

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met me op, zodat ik u verder op weg kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.  

Gebruik ons contactformulier of bel me direct: 

Jeroen Pos

Directeur verhuur

Contactformulier >

Zet Live streaming in bij:

Congres of Presentatie

(Kick-off-) bijeenkomst

Jubileum, Receptie, Feest

Horen, Zien... Beleven
  • BPRvisie Verhuur

    BPRVisie verhuur

BPRvisie Verhuur
Bijsterhuizen 3102
6604 LV Wijchen

BPRvisie is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd
  Telefoon :  024-2048333

  Email :      verhuur@bprvisie.nl