Ik organiseer een beurs of verkoopevenement

Een verkoopevenement of beurs waar je een product, dienst en/of boodschap goed onder de aandacht wilt brengen vraagt om veel creativiteit. Je moet vaak de concurrentie aan met andere standhouders en activiteiten om voldoende aandacht te krijgen en gezien te worden. Audiovisuele middelen kunnen een doorslaggevende rol spelen om de aandacht op je stand en of product te vestigen en het verkoopevenement of beurs tot een succes te maken.

Beeld

Er zijn met beeldprojecties en grote schermen vele mogelijkheden om de aandacht te trekken en je product en/of boodschap te presenteren. De ontwikkeling in de techniek maakt steeds meer mogelijk, steeds meer wordt je creativiteit je beperking. Breedbeeldschermen kunnen bijvoorbeeld opgesteld worden tussen twee zuilen die in het ontwerp van een beursstand of een andere opstellingen kunnen worden opgenomen en zo onderdeel van de aankleding worden.

Aandacht

Buiten het tonen van een product, dienst of boodschap zelf zijn er veel aantrekkelijke en innovatieve mogelijkheden om de aandacht op je stand of activiteit te vestigen. Door de inzet van innovatieve ICT-, geluid- en beeldtechniek en lichtprojecties is het mogelijk om aandacht bij bezoekers te trekken.  Interactieve elementen, 3D, social media en andere technieken horen hierbij tot de mogelijkheden. 

Nieuwsbrief?
Naam

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met me op, zodat ik u verder op weg kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.  

Gebruik ons contactformulier of bel me direct: 

Jeroen Pos

Directeur verhuur

Contactformulier >

Niet te vergeten als je een beurs organiseert

Beeldschermen

Projectie breedbeeld

Digitale posterborden

Digitale plattegronden

Licht beleving

Horen, Zien... Beleven
  • BPRvisie Verhuur

    BPRVisie verhuur

BPRvisie Verhuur
Bijsterhuizen 3102
6604 LV Wijchen

BPRvisie is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd
  Telefoon :  024-2048333

  Email :      verhuur@bprvisie.nl