https://1baiser.com/escort/paris

Audiovisuele oplossingen

Helder communiceren met beeld, geluid en licht

Als het gaat om heldere, krachtige communicatie in een conferentieruimte of vergaderzaal moet alles kloppen. Van de juiste microfoonsterkte tot een goedwerkende beamer. Tenslotte wilt u tijdens een vergadering of conferentie niets aan het toeval overlaten. Hecht u veel waarde aan zekerheid en kwaliteit? Dan is het de moeite waard om eens met BPRvisie om tafel te gaan.


Hoe maakt u uw project tot een succes?

AL ONZE OPLOSSINGEN

beter communiceren met beeld, geluid & licht

Grootbeeldoplossingen

waarmee je je boodschap beter overbrengt

Presentatie & vergaderoplossingen

waarin je meer resultaat behaalt

Video- & Audioconferencing

waarmee je beter communiceert

Control rooms

Voor optimale Situational Awareness

Discussie & Stemsystemen

waarmee je een discussie of debat beter leidt

Narrowcasting & Digital Signage

Besturingssystemen & Interfacing

Samsung
AMX
Smart
Creston
LG
Bosch
Bose
NEC
Lifesize
Tic Narrow Casting
Sony
Smart Metals
Shure
Sharp
Sennheiser
Projecta
Polycom
Kramer
Kindermann
Gefen
Extron
Atlona
Audac
Audipack
LeftClick
i3 Technologies
Ctouch
Harman
Beyer dynamic
Logitech
p2go

BPRvisie Projecten

Wat kunt u verwachten als u met BPRvisie in zee gaat? Een compacte organisatie met korte communicatielijnen en een gemotiveerde vaste groep van ruim 20 medewerkers met zeer ruime ervaring en hoog kennisniveau op de verschillende audiovisuele disciplines. 

De open en transparante benadering zijn de belangrijkste redenen dat veel bedrijven, instellingen en overheden ons steeds weer inschakelen voor zowel audiovisuele projecten als verhuur evenementen. BPRvisie onderscheidt zich door als verbindende schakel tussen haar klanten en partners op te treden om zo vanuit haar vakkennis de communicatie binnen de organisaties audiovisueel optimaal audiovisueel te ondersteunen. 


Meer over BPRVisie

Maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid uiten zich bij BPRvisie op verschillende manieren. Ten eerste is de duurzaamheid en kwaliteit geborgd door ons kwaliteitsmanagement systeem waarbij BPRvisie is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 milieucertificering en VCA voor het bedrijf. Ook in de keuze voor leveranciers weegt duurzaamheid mee. De door ons geselecteerde A-merken hebben bijna allemaal een proactief beleid op dit gebied en leveren oplossingen die de footprint en CO2-uitstoot verkleinen.

Duurzaamheid uit zich bovendien in de dienstverlening en relaties. We bieden duurzame oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen. Tot slot steunen we diverse maatschappelijke initiatieven.


Lees meer >
“ BPRvisie is al jaren een vertrouwd gezicht binnen het Radboudumc. Zij werken altijd op een transparante wijze waarbij BPRvisie zich flexibel opstelt richting de klant om zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen.””

Afdeling ICT RadboudUMC“In mijn jarenlange (10 jaar) samenwerking met BPRvisie heb ik het meedenken en de open en eerlijke relatie, alsmede de grote kennis en ruime ervaring van de aanwezige AV installatie altijd zeer op prijs gesteld. BPRvisie informeert me pro actief over het toepassen van relevante innovaties. En ook de zeer snelle serviceopvolging stel ik zeer op prijs”

Ludy Zeeuwen Locatiemanager Onderwijs Wageningen Universiteit & Research“BPRvisie past naadloos bij het Toverbaltheater. Zij maken prachtig sfeervol licht, kleur en geluid. Wij maken kleur­rij­ke theater­­voorstel­­lingen. Sa­men be­­to­­ve­ren we het pu­­bliek. Het fij­ne van BPRvisie: ze staan al­­tijd klaar met raad en daad.”

Ina CornelissenDirecteur Toverbal theater
Rabobank
HOOGwegt
Ministerie van Veiligheid en Justitie
de werelt
np De Hoge Veluwe
ZZG zorggroep
Thieme
Remeha
Congrescentrum ReeHorst
Provincie Zeeland
FrieslandCampina
Tias
Raad voor de Kinderbescherming
IFV
Radboud UMC
Wur
Groene hart ziekenhuis
Gemeente wijchen
Bovemij
Gemeente Nijmegen
Menzis
Vivare
Provincie Gelderland
Planon
Arcadis

Nieuwe kennisitems en berichten

Heeft u een vraag of opmerking?

 

 

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht
  • BPRvisie Projecten

    BPRvisie Projecten

BPRvisie Projecten
Bijsterhuizen 3102 
6604 LV Wijchen

BPRvisie is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
  Telefoon :  024-2048300

  Email :       info@bprvisie.nl