https://1baiser.com/escort/paris
Discussie & stemsystemen

Een optimaal geluids- en discussiesysteem, een presentatiesysteem of een digitaal notuleringssysteem kan een belangrijke bijdrage leveren aan de besluitvorming tijdens een vergadering, bijvoorbeeld van de gemeente- of bestuursraad. BPRvisie heeft passende oplossingen voor de inrichting van uw raadzaal, die naadloos in het meubilair kunnen worden geïntegreerd.

Effectief vergaderen

Bij vergaderingen moeten alle deelnemers elkaar goed kunnen verstaan. Een discussiesysteem is hierbij een handig hulpmiddel. Iedere deelnemende persoon beschikt over een geavanceerde microfoon die je zelf kunt activeren op het moment dat je het woord wilt nemen. De voorzitter heeft bovendien de mogelijkheid om zelf het woord te nemen en eventueel de microfoons van andere vergaderleden te activeren of uit te schakelen.

Video, streaming en archivering

Wilt u de informatie uit de vergadering bewaren of delen? Dan kunt u gebruikmaken van opnameapparatuur waarmee u een vergadering kunt archiveren en rechtstreeks kunt streamen naar diverse media. Het discussiesysteem is eenvoudig te koppelen aan opnameapparatuur. Door een koppeling met camera’s is het ook mogelijk dat de camera’s automatisch inzoomen op de persoon die aan het woord is.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?
Discussie systemen en stemsystemen voor onder andere gemeenten, provincies en andere overheden

Daar helpt BPRvisie u graag bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van uw discussie- en stemsystemen, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Inschrijven nieuwsbrief
Naam

Meer informatie

 

 

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht
  • BPRvisie Projecten

    BPRvisie Projecten

BPRvisie Projecten
Bijsterhuizen 3102 
6604 LV Wijchen

BPRvisie is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
  Telefoon :  024-2048300

  Email :       info@bprvisie.nl