https://1baiser.com/escort/paris
Grootbeeldoplossingen

Beeld is belangrijk voor de beleving en impact op uw gasten. Wanneer gebruikt u welke beeldoplossing en wat is er allemaal mogelijk? Bij BPRvisie bieden we verschillende aantrekkelijke grootbeeldoplossingen. Projectie is bijvoorbeeld zinvol voor het bereiken van een groot publiek. Een projector of beamer met scherm kunnen relatief eenvoudig ingezet worden in vrijwel iedere ruimte.

LCD- en Interactieve displays

Presenteert u voor een kleinere groep? Dan zijn LCD- en Interactieve displays ideaal voor het weergeven van het beeld. De beeldkwaliteit is hoog en de gebruikskosten zijn laag. Ze zijn in steeds grotere formaten beschikbaar. Bovendien geven ze een beter beeld in een lichte omgeving, zoals bij daglicht. Een display gaat lang mee.

Projectie

Voor grotere zalen of ruimtes zijn grootbeeldprojectoren  ( beamers)  nog steeds een veelgevraagde   oplossing.  De ontwikkeling van de projectoren staat niet stil . De projectoren  worden steeds lichtsterker en onderhoudsvriendelijker maar ook de mogelijkheden voor hogere resoluties en andere formaten is tegenwoordig mogelijk.  Voor iedere projectievraag is er wel een oplossing.

 

VideoWall

De grote Led walls bij evenementen voor buiten zijn bij iedereen wel bekend maar voor binnen zijn grote presentatie oplossingen middels videowalls erg in opkomst. Door meerdere displays aan elkaar te koppelen met een zeer dunne rand maakt men een grote projectie. Voordelen van videowalls zijn o.a de grote kijkhoek, hoge lichtopbrengst en lage onderhoudskosten. Daarnaast kunnen er creatieve projecties mee worden gemaakt zoals  een mozaïek van displays. Met de juiste controller kunnen zeer creatieve oplossingen worden gemaakt met een hoge attentiewaarde.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Daar helpt BPRvisie u graag bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van grootbeeldoplossingen, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Inschrijven nieuwsbrief
Naam

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met me op, zodat ik u verder op weg kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.  

U kunt gebruik maken van ons contactformulier :

Tino van Dam

Verkoop binnendienst

Contactformulier >

Meer informatie

 

 

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht
  • BPRvisie Projecten

    BPRvisie Projecten

BPRvisie Projecten
Bijsterhuizen 3102 
6604 LV Wijchen

BPRvisie is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
  Telefoon :  024-2048300

  Email :       info@bprvisie.nl