https://1baiser.com/escort/paris
Presentatie & Vergaderoplossingen

Een efficiënte en gefundeerde besluitvorming is belangrijk in meeting rooms. Hieraan ligt actuele en volledige informatie ten grondslag. Dit bereikt u met de presentatie- en vergaderoplossingen van BPRvisie. We richten uw boardroom of vergaderzaal volledig in, inclusief de integratie van geluid, beeld, licht en automatisering. Projectie, LCD displays, interactieve touch displays, aanraakpanelen (touchpanels), discussiesystemen en videoconferencing: het is allemaal mogelijk.

Gebruiksvriendelijk

Het is belangrijk dat de gebruikers eenvoudig en laagdrempelig met de presentatie- of vergaderoplossing kunnen omgaan. Daarom staat gebruiksgemak bij BPRvisie voorop, naast een perfecte technische uitvoering. Door het integreren van AV-middelen, videoconferencing en uw netwerk wordt een optimale gebruikerservaring gecreëerd. Ook is opnemen en elektronisch notuleren en archiveren een mogelijkheid”

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

BPRvisie kan u voorzien van een onafhankelijk advies. Dit gaat vaak veel verder dan de AV-inrichting. Uiteraard weten wij alles van audiovisuele apparatuur en de voor- en nadelen van bepaalde configuraties, maar wij adviseren u ook graag over bijkomende zaken, zoals de optimale lichtomstandigheden. We houden bovendien sterk rekening met uw wensen en budget.

Inschrijven nieuwsbrief
Naam

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met me op, zodat ik u verder op weg kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.  

U kunt gebruik maken van ons contactformulier :

Corne Savelkoul

Algemeen directeur 

Contactformulier >

Meer informatie

 

 

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht
  • BPRvisie Projecten

    BPRvisie Projecten

BPRvisie Projecten
Bijsterhuizen 3102 
6604 LV Wijchen

BPRvisie is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
  Telefoon :  024-2048300

  Email :       info@bprvisie.nl