https://1baiser.com/escort/paris

 

AV-oplossingen

Die uw evenement extra glans geven

Het is één van de spannendste factoren bij een evenement: de techniek. Zijn de sprekers te verstaan? Wordt alles goed in beeld gebracht? Is het licht correct afgesteld? Klanten van BPRvisie hoeven zich over dit soort zaken geen zorgen te maken. Onze Verhuur-tak garandeert een hoge mate van zekerheid. We nemen de spanning bij u weg door de juiste apparatuur te leveren, de installatie uitgebreid te testen en genoeg mankracht in te zetten.


Hoe maakt u uw evenement tot een succes

Alle type evenementen

Congres of Presentatie

Beurs of Verkoop-evenement

Jubileum, Receptie, Feest

Wat wilt u huren?

ALLE CATEGORIEËN

BEELD

GELUID

LICHT

BPRvisie Verhuur

BPRvisie Verhuur voorziet u graag snel en adequaat in uw tijdelijke behoefte aan audiovisuele apparatuur.

Of het nu gaat om beurzen, congressen, bedrijfs- en productpresentaties, openingen of anderszins. Naast ervaren medewerkers die u graag met raad en daad terzijde staan, beschikken wij over een ruim verhuur­assor­ti­ment met profes­sionele apparatuur van gerenommeerde A-merken.

Voor het op- en afbouwen van apparatuur maar ook voor ondersteuning tijdens uw presentatie kunt u vertrouwen op onze ervaren AV-technici.

Uw presentatie is onze zorg.


Meer over BPRVisie

Maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid uiten zich bij BPRvisie op verschillende manieren. Ten eerste zijn we bezig met het behalen van de ISO14001 Milieu certificering en VCA bedrijf. Ook in de keuze voor leveranciers weegt duurzaamheid mee. De door ons geselecteerde A-merken hebben bijna allemaal een proactief beleid op dit gebied en leveren oplossingen die de footprint en CO2-uitstoot verkleinen.

Duurzaamheid uit zich bovendien in de dienstverlening en relaties. We bieden duurzame oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen. Tot slot steunen we diverse maatschappelijke initiatieven.


Lees meer >
“ Wij hebben BPRvisie leren kennen als een proactieve innovatieve organisatie. In ons vak is het van belang dat we 100% kunnen vertrouwen op de AV diensten. BPRvisie denkt met ons mee er zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.”

Wilfred Jacobs Directeur Congres company“ Ons theater maakt graag gebruik van dien­sten en expertise van BPRvisie, voor kleine en com­plex­ere produc­ties. BPRvisie selec­teert het juiste materiaal en levert ook de vol­ledi­ge instal­latie en bediening. Dit altijd naar volle tevredenheid.”

Jeroen SmitHoofdtechniek Theater Junushoff“BPRvisie past naadloos bij het Toverbaltheater. Zij maken prachtig sfeervol licht, kleur en geluid. Wij maken kleur­rij­ke theater­­voorstel­­lingen. Sa­men be­­to­­ve­ren we het pu­­bliek. Het fij­ne van BPRvisie: ze staan al­­tijd klaar met raad en daad.”

Ina CornelissenDirecteur Toverbal theater
Regardz
Planon
Musis Sacrum schouwburg Arnhem
Marin
Landgoed zonheuvel
junushof
FoodValley
Congress company
ckcseminars
Bovemij
FrieslandCampina
Radboud umc
Reehorst
Wageningen Universiteit
Toverbal theater
mmka

Nieuwe kennisitems en berichten

Wilt u dat wij contact opnemen?


Horen, Zien... Beleven
  • BPRvisie Verhuur

    BPRVisie verhuur

BPRvisie Verhuur
Bijsterhuizen 3102
6604 LV Wijchen

BPRvisie is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd
  Telefoon :  024-2048333

  Email :      verhuur@bprvisie.nl